Portfolio

Van Haren Schoenen
Schoenmode

RVA heeft Van Haren intensief begeleid bij de heronderhandeling van 4+ locaties in Nederland.
Daarnaast begeleidt RVA bij de aanhuur van vestigingen van zusterbedrijf Snipes.

Livera
Ondermode

RVA heeft een zeer intensieve samenwerking met Livera op het gebied van vastgoed & franchise-begeleiding. Voor deze keten hebben wij diverse locaties begeleid bij heronderhandeling, onderlinge overnamebegeleiding & aanhuur van nieuwe locaties.

Mannenkenpis Verse Vlaamse Frites
Snackformule

RVA is betrokken bij de begeleiding van de uitbreiding van deze snackformule op high-traffic locaties. Recent project is de aanhuurbegeleiding van een locatie op het winkelcentrum Hoog Catherijne.

Intersport
Sportmode

RVA is betrokken geweest bij het aanhuren van 10+ Intersport vestigingen in Nederland. Een zeer bijzondere vestiging waar wij bij betrokken zijn geweest, is de megastore in Roermond.

Sven en Sophie
Ondermode

RVA heeft Sven en Sophie ondersteund bij het verhuizen van een drietal vestigingen op NS locaties. De locaties betroffen de vestigingen op Utrecht CS, Rotterdam CS en Den Haag CS.

Libris
Boekhandel

RVA is betrokken bij de begeleiding van diverse heronderhandelingen en het aanhuren van verschillende locaties. Recente Libris opdrachten betroffen o.a. locaties in Rosmalen, Leiden & Gouda.

OLA Happiness Station
IJsformule

RVA is betrokken geweest bij het aanhuren van 5+ hightraffic locaties. Locaties betroffen o.a. De Dam Amsterdam, Donkersteeg Leiden, Noordwijk Centrum, Nieuwendijk Amsterdam, Ridderstraat Breda, Leidsenstraat Amsterdam.

De laatste locatie in de Leidsenstraat in Amsterdam betrof een pop-up store in opdracht van zustermerk Magnum.

Pro Duo
Kappersgroothandel

RVA heeft Pro Duo begeleid bij het aanhuren van diverse nieuwe locaties. Daarnaast hebben wij Pro Duo begeleid bij het heronderhandelen van diverse reeds bestaande huurcontracten.

Cuts & Colours
Kappersformule

RVA is betrokken bij de begeleiding van het aanhuren van nieuwe locaties. Cuts & Colours heeft de ambitie om te groeien naar 50 salons in Nederland. RVA heeft voor Cuts & Colours een wittevlekkenplan ontwikkeld om gefocust te kunnen groeien.

Handyman
Nicheretailer

RVA heeft een zeer uitgebreide samenwerking op het gebied van vastgoedbeheer voor Handyman. Zeer recent heeft RvA de doelstelling gekregen om huurverlaging te realiseren over de gehele keten. RVA heeft de revisie gedaan van alle 60+ huurcontracten en binnen 1 jaar over de gehele keten een huurverlaging weten te realiseren boven het beoogde resultaat.

Beter Horen
Hoorspecialist

RVA heeft Beter Horen begeleid bij het openen en aanhuren van 40+ locaties in de afgelopen 36 maanden. Voor Beter Horen zijn wij verantwoordelijk voor het locatie onderzoek, huurprijs onderhandeling en het finetunen van de huurvoorwaarden conform de Beter Horen-formule.

Doppio Espresso
Koffieformule

RVA heeft voor de Doppio Espresso formule de revisie gedaan van diverse bestaande huurcontracten met als doel het verlagen van de huurexploitatie.
RVA is in vele gevallen succesvol gebleken in de verlaging van de huursom.